JORGE
MAÑES VINUESA
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con JORGE MAÑES VINUESA (17)
2024
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Effect of Bioactive Ingredients on Urinary Excretion of Aflatoxin B1 and Ochratoxin A in Rats, as Measured by Liquid Chromatography with Fluorescence Detection
Toxins, Vol. 16, Núm. 8
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Phytochemical Characterization of Bilberries and Their Potential as a Functional Ingredient to Mitigate Ochratoxin A Toxicity in Cereal-Based Products
Nutrients , Vol. 16, Núm. 18
2023
2022
2020
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Inhibitory effect of sweet whey fermented by Lactobacillus plantarum strains against fungal growth: A potential application as an antifungal agent
Journal of Food Science, Vol. 85, Núm. 11, pp. 3920-3926
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Transformation of ochratoxin a by microorganisms isolated from tempranillo grapes in wine systems
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 71, Núm. 3, pp. 167-174
2019
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Desarrollo de una salsa antimicrobiana a base de harina de mostaza oriental para el aumento de la vida útil del pan de pita
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Efecto antifúngico, antimicotoxigénico y fitotóxico del isotiocianato de alilo en granos de cebada
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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FoodSimplex - a public health tool to improve restaurants cleaning and sanitation status
Revista de toxicología, Vol. 36, Núm. 2, pp. 111-115
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Shelf life extension of mozzarella cheese contaminated with Penicillium spp. using the antifungal compound ɛ-polylysine
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 25, Núm. 4, pp. 295-302
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Uso de Alil isotiocianato para reducir la carga fúngica en cereales en fase de almacenamiento
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Risk assessment of mycotoxin intake through the consumption of Spanish breadcrumbs
Revista de toxicología, Vol. 35, Núm. 2, pp. 106-111
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Stinging nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive in egg pasta: Enrichment and bioaccessibility of Lutein and β-carotene
Journal of Functional Foods, Vol. 47, pp. 547-553
2017
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Sensibilidad al gluten no celiaca (SGNC): manejo nutricional de la enfermedad
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 37, Núm. 1, pp. 171-182
2016
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Evaluación del riesgo de exposición dietética a acrilamida en la población española y valenciana
Revista de toxicología, Vol. 33, Núm. 1, pp. 20-30
2015
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Bioaccessibility of glucoraphanin from broccoli using an in vitro gastrointestinal digestion model
CyTA: Journal of food, Vol. 13, Núm. 3, pp. 361-365
2013
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CP. 023- Reducción de aflatoxinas en frutos secos mediante el uso de isotiocianatos
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 51