Publicacions en què col·labora amb ANTONIO CILLA TATAY (39)

2021

  1. Current methodologies for phytosterol analysis in foods

    Microchemical Journal, Vol. 168

  2. Hypercholesterolemic patients have higher eryptosis and erythrocyte adhesion to human endothelium independently of statin therapy

    International Journal of Clinical Practice, Vol. 75, Núm. 11

  3. La ludificación como estrategia motivadora y efectiva de aprendizaje a corto plazo en Ciencias de la Alimentación

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021

  4. Sterol digestion in plant sterol-enriched foods: Bioaccessibility and fermentation

    Bioaccessibility and Digestibility of Lipids from Food (Springer International Publishing), pp. 205-224

2019

  1. Apoptotic effect of a phytosterol-ingredient and its main phytosterol (β-sitosterol) in human cancer cell lines

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 70, Núm. 3, pp. 323-334

  2. Development of functional beverages: The case of plant sterol-enriched milk-based fruit beverages

    Functional and Medicinal Beverages: Volume 11: The Science of Beverages (Elsevier), pp. 285-312