Publikationen (104) Publikationen von HOUDA BERRADA RAMDANI

2022

  1. Antioxidation, Anti-Inflammation, and Regulation of SRD5A Gene Expression of Oryza sativa cv. Bue Bang 3 CMU Husk and Bran Extracts as Androgenetic Alopecia Molecular Treatment Substances

    Plants, Vol. 11, Núm. 3

  2. Desarrollo e implementación de una metodología de gamificación "escape room" como herramienta docente innovadora para los estudiantes del grado en Ciencias Gastronómicas

    In-Red 2022. VIII Congreso nacional de innovación educativa y docencia en red

  3. Dietary oxidized lipids

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 349-380

  4. Evaluation of Pulsed Electric Field-Assisted Extraction on the Microstructure and Recovery of Nutrients and Bioactive Compounds from Mushroom (Agaricus bisporus)

    Separations, Vol. 9, Núm. 10

  5. High Pressure Processing Impact on Emerging Mycotoxins (ENNA, ENNA1, ENNB, ENNB1) Mitigation in Different Juice and Juice-Milk Matrices

    Foods, Vol. 11, Núm. 2

  6. High-Throughput Determination of Major Mycotoxins with Human Health Concerns in Urine by LC-Q TOF MS and Its Application to an Exposure Study

    Toxins, Vol. 14, Núm. 1

  7. In Vitro and In Vivo Regulation of SRD5A mRNA Expression of Supercritical Carbon Dioxide Extract from Asparagus racemosus Willd. Root as Anti-Sebum and Pore-Minimizing Active Ingredients

    Molecules, Vol. 27, Núm. 5

  8. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación a la seguridad del uso de dos soluciones acuosas de peróxido de hidrógeno, ácido acético y ácido peracético como coadyuvantes tecnológicos para la desinfección bacteriana del agua de lavado de ciruelas, cerezas y peras

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 36, pp. 71-84