Publications dans lesquelles il/elle collabore avec Daniel Ramón Vidal (11)

2020

  1. Evaluation of Carotenoids Protection Against Oxidative Stress in the Animal Model Caenorhabditis elegans

    Methods in molecular biology (Clifton, N.J.), Vol. 2083, pp. 387-401

2008

  1. Mycobiota and mycotoxin producing fungi from cocoa beans

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 3, pp. 336-340

2007

  1. Los alimentos transgénicos: generalidades y detección

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 383, pp. 93-98

2006

  1. Alimentos transgénicos y nutrición

    Nutrición y salud pública: métodos, bases científicas y aplicaciones (Masson), pp. 552-557

  2. Effect of enzyme treatments and drying temperatures on methylpyrazine content in cocoa (Theobroma cacao L.) powder extract

    Journal of Food Science, Vol. 71, Núm. 9

2005

  1. Milestones in wine biotechnology

    Minerva Biotecnologica, Vol. 17, Núm. 1, pp. 33-45

2002

  1. GM foods in Spanish newspapers

    Trends in Biotechnology