Daniel Ramón Vidal-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (11)

2020

  1. Evaluation of Carotenoids Protection Against Oxidative Stress in the Animal Model Caenorhabditis elegans

    Methods in molecular biology (Clifton, N.J.), Vol. 2083, pp. 387-401

2008

  1. Mycobiota and mycotoxin producing fungi from cocoa beans

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 3, pp. 336-340

2007

  1. Los alimentos transgénicos: generalidades y detección

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 383, pp. 93-98

2006

  1. Alimentos transgénicos y nutrición

    Nutrición y salud pública: métodos, bases científicas y aplicaciones (Masson), pp. 552-557

  2. Effect of enzyme treatments and drying temperatures on methylpyrazine content in cocoa (Theobroma cacao L.) powder extract

    Journal of Food Science, Vol. 71, Núm. 9

2005

  1. Milestones in wine biotechnology

    Minerva Biotecnologica, Vol. 17, Núm. 1, pp. 33-45

2002

  1. GM foods in Spanish newspapers

    Trends in Biotechnology