Publicaciones (107) Publicaciones de M ISABEL PARDO CUBILLOS

2021

  1. Malolactic fermentation in white wines

    White Wine Technology (Elsevier), pp. 177-185

  2. Structural analysis and biochemical properties of laccase enzymes from two Pediococcus species

    Microbial Biotechnology, Vol. 14, Núm. 3, pp. 1026-1043

2018

  1. Clonaje y caracterización de enzima lacasa de "Pediococcus pentosaceus" ENOLAB 4816

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  2. Direct and rapid detection and quantification of Oenococcus oeni cells in wine by cells-LAMP and cells-qLAMP

    Frontiers in Microbiology, Vol. 9, Núm. AUG

  3. Improved detection and enumeration of yeasts in wine by Cells-qPCR

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 90, pp. 90-97

  4. Influence of yeast strains on managing wine acidity using Lactobacillus plantarum

    Food Control, Vol. 92, pp. 471-478

  5. Reducción de los niveles de histamina: un paso más hacia la inocuidad y seguridad alimentaria del vino

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 493, pp. 94-104

  6. Yeast-Bacteria Coinoculation

    Red Wine Technology (Elsevier), pp. 99-114