Publicaciones en las que colabora con Natividad Sebastià Fabregat (31)

2017

  1. Searching trans-resveratrol in fruits and vegetables: a preliminary screening

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 54, Núm. 3, pp. 842-845

2016

  1. Analysis of the Possible Persistent Genotoxic Damage in Workers Linked to the Ardystil Syndrome

    Genetic Testing and Molecular Biomarkers, Vol. 20, Núm. 2, pp. 94-97

2014

  1. Curcumin and trans-resveratrol exert cell cycle-dependent radioprotective or radiosensitizing effects as elucidated by the PCC and G2-assay

    Mutation Research - Fundamental and Molecular Mechanisms of Mutagenesis, Vol. 766-767, pp. 49-55

  2. Dietopro.com: Una nueva herramienta de gestión dietoterapéutica basada en la tecnología cloud computing

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 30, Núm. 3, pp. 678-685

  3. Evaluación de la radiosensibilidad del personal sanitario en procedimientos de tratamiento o diagnóstico médico con radiaciones

    Seguridad y medio ambiente, Núm. 134, pp. 15-25

  4. Microbiología alimentaria y fenómenos "paranormales" en la historia

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 18, Núm. 4, pp. 238-242

  5. Retazos históricos de la chufa y la horchata

    El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 34-49

  6. Role of curcumin in cancer therapy: Radioprotecting and radiosensitizing properties

    Curcumin: Synthesis, Emerging Role in Pain Management and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 331-345

  7. Sister chromatid exchange, (SCE), High-Frequency Cells (HFCs) and SCE distribution patterns in peripheral blood lymphocytes of Spanish adult smokers compared to non-smokers

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 66, pp. 107-112

  8. ¿Existen principios activos de los alimentos que puedan ayudar en la radioprotección?

    Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica, Vol. 18, pp. 8-10

2012

  1. A preliminary study of presence of resveratrol in skins and pulps of European and Japanese plum cultivars

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 15, pp. 3091-3094

  2. Allergies to grapes

    Grapes: Cultivation, Varieties and Nutritional Uses (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 171-181

  3. Assessment in vitro of cytogenetic and genotoxic effects of propolis on human lymphocytes

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 50, Núm. 2, pp. 216-221

  4. Assessment of microbial quality of commercial and home-made tiger-nut beverages

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 54, Núm. 4, pp. 299-305