Publicaciones en las que colabora con JOSE MIGUEL SORIANO DEL CASTILLO (25)

2021

  1. Covid obesity: A one-year narrative review

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 6

  2. “Five Keys to Safer Food” and COVID-19

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 12

2020

  1. Capacitación del alumnado en el uso de la realidad aumentada para la creación de una herramienta práctica en educación alimentaria

    Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020

  2. Evolutionary trends in the mitochondrial genome of archaeplastida: How does the GC bias affect the transition from water to land?

    Plants, Vol. 9, Núm. 3

2016

  1. Mycotoxins and toxins

    Safety Analysis of Foods of Animal Origin (CRC Press), pp. 823-850

2014

  1. Evaluation of mycotoxins and their metabolites in human breast milk using liquid chromatography coupled to high resolution mass spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 820, pp. 39-46

  2. La chufa de Valencia: El tesoro de l'Horta Nord

    El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 20-33

  3. Microbiología alimentaria y fenómenos "paranormales" en la historia

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 18, Núm. 4, pp. 238-242

  4. Recetas

    El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 100-175

  5. Role of curcumin in cancer therapy: Radioprotecting and radiosensitizing properties

    Curcumin: Synthesis, Emerging Role in Pain Management and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 331-345

2012

  1. Desoxynivalenol quantification in human urine

    Mycotoxins: Properties, Applications and Hazards (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 143-154

  2. Nutritional assessment in tasting menu from molecular gastronomy restaurant

    International Food Research Journal, Vol. 19, Núm. 2, pp. 787-789

  3. Rapid whole protein quantitation of staphylococcal enterotoxins A and B by liquid chromatography/mass spectrometry

    Journal of Chromatography A, Vol. 1238, pp. 54-59