HORTENSIA
RICO VIDAL
TITULAR DE UNIVERSIDAD
HORTENSIA RICO VIDAL-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (10)
2024
-
Implantación de los objetivos de desarrollo sostenible en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València
Pharmaceutical care España, Vol. 26, Núm. 2, pp. 320-320
-
Internacionalización de los estudiantes del grado en farmacia de la Universitat de València.
Pharmaceutical care España, Vol. 26, Núm. 2, pp. 327-327
-
Las pruebas ECOE en el Grado de Farmacia dela Universitat de València, una evaluación global de conocimientos, competencias y habilidades
Pharmaceutical care España, Vol. 26, Núm. 2, pp. 307-307
2002
-
Effect of introduction of HACCP on the microbiological quality of some restaurant meals
Food Control, Vol. 13, Núm. 4-5, pp. 253-261
-
Incidence of Staphylococcus aureus in meals from cafeterias
Journal of Food Safety, Vol. 22, Núm. 2, pp. 135-140
-
Incidence of enterotoxigenic staphylococci and their toxins in foods
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 5, pp. 857-860
2001
-
Incidence of microbial flora in lettuce, meat and Spanish potato omelette from restaurants
Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 2, pp. 159-163
-
Listeria species in raw and ready-to-eat foods from restaurants
Journal of Food Protection, Vol. 64, Núm. 4, pp. 551-553
2000
-
Assessment of the microbiological quality and wash treatments of lettuce served in University restaurants
International Journal of Food Microbiology, Vol. 58, Núm. 1-2, pp. 123-128
-
Microbial evaluation of Spanish potato omelette and cooked meat samples in University restaurants
Journal of Food Protection, Vol. 63, Núm. 9, pp. 1273-1276