JOSE MIGUEL
SORIANO DEL CASTILLO
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
CARLA MARIA
SOLER QUILES
PROF. PERMANENTE LABORAL PPL
Publicaciones en las que colabora con CARLA MARIA SOLER QUILES (26)
2024
2023
-
Tools for Nutrition Assessment of Adults with Cerebral Palsy: Development of a Gold Standard
Current Nutrition Reports, Vol. 12, Núm. 3, pp. 545-553
-
‘Nutritional Footprint’ in the Food, Meals and HoReCa Sectors: A Review
Foods, Vol. 12, Núm. 2
2021
-
Covid obesity: A one-year narrative review
Nutrients, Vol. 13, Núm. 6
-
“Five Keys to Safer Food” and COVID-19
Nutrients, Vol. 13, Núm. 12
2020
-
Capacitación del alumnado en el uso de la realidad aumentada para la creación de una herramienta práctica en educación alimentaria
Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020
-
Evolutionary trends in the mitochondrial genome of archaeplastida: How does the GC bias affect the transition from water to land?
Plants, Vol. 9, Núm. 3
2016
-
Mycotoxins and toxins
Safety Analysis of Foods of Animal Origin (CRC Press), pp. 823-850
2015
-
Presencia de microorganismos aislados de Megaselia spp. En los establecimientos de servicios de restauración
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 6, pp. 2743-2746
-
Propuesta de valores de referencia ambientales microbiológicos en los servicios de restauración
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 4, pp. 1795-1802
2014
-
Evaluation of mycotoxins and their metabolites in human breast milk using liquid chromatography coupled to high resolution mass spectrometry
Analytica Chimica Acta, Vol. 820, pp. 39-46
-
La chufa de Valencia: El tesoro de l'Horta Nord
El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 20-33
-
Microbiología alimentaria y fenómenos "paranormales" en la historia
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 18, Núm. 4, pp. 238-242
-
Recetas
El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 100-175
-
Role of curcumin in cancer therapy: Radioprotecting and radiosensitizing properties
Curcumin: Synthesis, Emerging Role in Pain Management and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 331-345
2013
-
Occurrence of fumonisins in organic and conventional cereal-based products commercialized in France, Germany and Spain
Food and Chemical Toxicology, Vol. 56, pp. 387-391
2012
-
Desoxynivalenol quantification in human urine
Mycotoxins: Properties, Applications and Hazards (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 143-154
-
Nutritional assessment in tasting menu from molecular gastronomy restaurant
International Food Research Journal, Vol. 19, Núm. 2, pp. 787-789
-
Rapid whole protein quantitation of staphylococcal enterotoxins A and B by liquid chromatography/mass spectrometry
Journal of Chromatography A, Vol. 1238, pp. 54-59
2011
-
Analysis of staphylococcal enterotoxin A in milk by matrix-assisted laser desorption/ionization-time of flight mass spectrometry
Analytical and Bioanalytical Chemistry