Publicaciones (61) Publicaciones de JESUS BLESA JARQUE

2023

  1. Casos de nefrología en nutrición clínica mediante vídeos de simulación

    In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1029-1038

  2. Choline chloride-based natural deep eutectic solvents for the extraction and stability of phenolic compounds, ascorbic acid, and antioxidant capacity from Citrus sinensis peel

    LWT, Vol. 177

  3. Fermented corn bran: A by-product with improved total phenolic content and antioxidant activity

    LWT, Vol. 184

  4. Green Assessment of Phenolic Acid Composition and Antioxidant Capacity of Advanced Potato Mutant Lines through UPLC-qTOF-MS/MS Quantification

    Foods, Vol. 12, Núm. 13

  5. Green Solvents: Emerging Alternatives for Carotenoid Extraction from Fruit and Vegetable By-Products

    Foods, Vol. 12, Núm. 4

  6. Improving carotenoid extraction, stability, and antioxidant activity from Citrus sinensis peels using green solvents

    European Food Research and Technology, Vol. 249, Núm. 9, pp. 2349-2361

  7. Infografías sobre materias de Ciencias de la Alimentación y su relación conlos ODS como recurso educativo y divulgativo en Instagram: proyecto@instafood.uv

    In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1223-1236

  8. Using novel hydrophobic deep eutectic solvents to improve a sustainable carotenoid extraction from orange peels

    Food Bioscience, Vol. 53

  9. Validation of a Useful Tool for Screening for Overweight and Obesity in Pre-Adolescents

    Applied Sciences (Switzerland), Vol. 13, Núm. 2

2021

  1. Effects of ultrasound-assisted extraction on physicochemical properties, bioactive compounds, and antioxidant capacity for the valorization of hybrid Mandarin peels

    Food Bioscience, Vol. 42

  2. Emprendimiento Social en Ciencias de la Salud: Creación del Aula ApSSalud en la Facultad de Farmacia de la Universitat de València.

    In-Red 2021. VII Congreso nacional de innovación educativa y docencia en red: lecciones aprendidas, ideas compartidas

  3. Experiencias ApS en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València: del aula al emprendimiento social

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021