Identifiez-vous
Groupes
Chercheurs
Résultats
I+D+i de la Colección Española de Cultivos Tipo (CECT): Microbiología al servicio de la Biotecnología
CECT I+D+i
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Madrid, España
Tu es dans
Collaborations
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Publications en collaboration avec des chercheurs de Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (2)
2024
Probiotic Characteristics of Lactiplantibacillus plantarum CECT 9435 and Its Survival and Competitive Properties Under Simulated Conditions of the Child Gut Microbiota
Probiotics and Antimicrobial Proteins
2019
Real-time detection of riboflavin production by Lactobacillus plantarum strains and tracking of their gastrointestinal survival and functionality in vitro and in vivo using mCherry labeling
Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. JULY
Contacter
Avertissement légal
Aide
translate
fr
arrow_drop_down
translate
fr
arrow_drop_down
es
ca
eu
gl
en
de