Identifícate
Grupos
Investigadores/as
Resultados
I+D+i de la Colección Española de Cultivos Tipo (CECT): Microbiología al servicio de la Biotecnología
CECT I+D+i
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Madrid, España
Estás en
Colaboraciones
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (2)
2024
Probiotic Characteristics of Lactiplantibacillus plantarum CECT 9435 and Its Survival and Competitive Properties Under Simulated Conditions of the Child Gut Microbiota
Probiotics and Antimicrobial Proteins
2019
Real-time detection of riboflavin production by Lactobacillus plantarum strains and tracking of their gastrointestinal survival and functionality in vitro and in vivo using mCherry labeling
Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. JULY
Contactar
Aviso Legal
Ayuda
translate
es
arrow_drop_down
translate
es
arrow_drop_down
ca
eu
gl
en
fr
de