Anmeldung
Gruppen
Forscher/innen
Ergebnisse
I+D+i de la Colección Española de Cultivos Tipo (CECT): Microbiología al servicio de la Biotecnología
CECT I+D+i
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Madrid, España
Sie sind in
Zusammenarbeiten
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Publikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (2)
2024
Probiotic Characteristics of Lactiplantibacillus plantarum CECT 9435 and Its Survival and Competitive Properties Under Simulated Conditions of the Child Gut Microbiota
Probiotics and Antimicrobial Proteins
2019
Real-time detection of riboflavin production by Lactobacillus plantarum strains and tracking of their gastrointestinal survival and functionality in vitro and in vivo using mCherry labeling
Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. JULY
Kontakt
Rechtlicher Hinweis
Hilfe
translate
de
arrow_drop_down
translate
de
arrow_drop_down
es
ca
eu
gl
en
fr