Identifica't
Grups
Investigadors/es
Resultats
I+D+i de la Colección Española de Cultivos Tipo (CECT): Microbiología al servicio de la Biotecnología
CECT I+D+i
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Madrid, España
Estàs en
col·laboracions
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Publicacions en col·laboració amb investigadors/es de Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (2)
2024
Probiotic Characteristics of Lactiplantibacillus plantarum CECT 9435 and Its Survival and Competitive Properties Under Simulated Conditions of the Child Gut Microbiota
Probiotics and Antimicrobial Proteins
2019
Real-time detection of riboflavin production by Lactobacillus plantarum strains and tracking of their gastrointestinal survival and functionality in vitro and in vivo using mCherry labeling
Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. JULY
Contacta
Avís legal
Ajuda
translate
ca
arrow_drop_down
translate
ca
arrow_drop_down
es
eu
gl
en
fr
de