JORGE
MAÑES VINUESA
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
JUAN CARLOS
MOLTO CORTES
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con JUAN CARLOS MOLTO CORTES (6)
2022
2019
-
Evaluating the impact of supercritical-CO 2 pressure on the recovery and quality of oil from “horchata” by-products: Fatty acid profile, α-tocopherol, phenolic compounds, and lipid oxidation parameters
Food Research International, Vol. 120, pp. 888-894
2018
-
Thermal and non-thermal preservation techniques of tiger nuts’ beverage “horchata de chufa”. Implications for food safety, nutritional and quality properties
Food Research International, Vol. 105, pp. 945-951
-
Tiger nut and its by-products valorization: From extraction of oil and valuable compounds to development of new healthy products
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 45, pp. 306-312
2014
-
Elaboración y clasificación de la horchata
El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 52-59
2006
-
Aclaraciones terminológicas en el campo de la micotoxicología
Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 23, Núm. 2, pp. 64-66