HOUDA
BERRADA RAMDANI
TITULAR DE UNIVERSIDAD
YELKO
RODRIGUEZ CARRASCO
TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con YELKO RODRIGUEZ CARRASCO (19)
2022
2018
2017
-
Development of microextraction techniques in combination with GC–MS/MS for the determination of mycotoxins and metabolites in human urine
Journal of Separation Science, Vol. 40, Núm. 7, pp. 1572-1582
2016
-
Development and validation of a LC-ESI-MS/MS method for the determination of alternaria toxins alternariol, alternariol methyl-ether and tentoxin in tomato and tomato-based products
Toxins, Vol. 8, Núm. 11
-
Estudio de los parámetros que afectan al contenido de deoxinivalenol en cereales o alimentos a base de cereales obtenidos en comercios de Valencia (España)
Revista de toxicología, Vol. 33, Núm. 1, pp. 2-7
-
Estudio de los parámetros que afectan al contenido de deoxinivalenol en cereales o alimentos a base de cereales obtenidos en comercios de Valencia (España)
Revista de Toxicologia, Vol. 33, Núm. 1, pp. 2-7
2015
-
Occurrence of Fusarium mycotoxins and their dietary intake through beer consumption by the European population
Food Chemistry, Vol. 178, pp. 149-155
-
Preliminary estimation of deoxynivalenol excretion through a 24 h pilot study
Toxins, Vol. 7, Núm. 3, pp. 705-718
2014
-
A survey of trichothecenes, zearalenone and patulin in milled grain-based products using GC-MS/MS
Food Chemistry, Vol. 146, pp. 212-219
-
Development of a GC-MS/MS strategy to determine 15 mycotoxins and metabolites in human urine
Talanta, Vol. 128, pp. 125-131
-
Exposure assessment approach through mycotoxin/creatinine ratio evaluation in urine by GC-MS/MS
Food and Chemical Toxicology, Vol. 72, pp. 69-75
-
Quantitative determination of trichothecenes in breadsticks by gas chromatography-triple quadrupole tandem mass spectrometry
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 31, Núm. 8, pp. 1422-1430
2013
-
CO. 005- Estimación de la exposición de micotoxinas de Fusarium mediante el consumo de productos a base de cereales
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45
-
CP. 033- Determinación de micotoxinas en rosquilletas, un tipo de pan especial típico de la Comunidad Valenciana
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 54
-
Determinación de deoxinivalenol en rosquilletas mediante cromatografía de gases acoplada a espectrometría de masas en tándem
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 2, pp. 198-202
-
Determinación de deoxinivalenol en rosquilletas mediante cromatografía de gases acoplada a espectrometría de masas en tándem
Revista de Toxicologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 198-202
-
Determination of mycotoxins in bee pollen by gas chromatography-tandem mass spectrometry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 8, pp. 1999-2005
-
Exposure estimates to Fusarium mycotoxins through cereals intake
Chemosphere, Vol. 93, Núm. 10, pp. 2297-2303
2012
-
Multi-mycotoxin analysis in wheat semolina using an acetonitrile-based extraction procedure and gas chromatography-tandem mass spectrometry
Journal of Chromatography A, Vol. 1270, pp. 28-40