Publicaciones en las que colabora con WALTER RANDAZZO - (20)

2019

  1. Antiviral activity of aged green tea extract in model food systems and under gastric conditions

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 292, pp. 101-106

  2. Sanitizing food contact surfaces by the use of essential oils

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 51, pp. 220-228

2018

  1. Detección del virus de la hepatitis E y evaluación de la infectividad mediante RT-qPCR de viabilidad

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  2. Fostering the antiviral activity of green tea extract for sanitizing purposes through controlled storage conditions

    Food Control, Vol. 84, pp. 485-492

  3. Hepatitis E virus in lettuce and water samples: A method-comparison study

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 277, pp. 34-40

  4. Improving efficiency of viability-qPCR for selective detection of infectious HAV in food and water samples

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 124, Núm. 4, pp. 958-964

  5. Irrigating lettuce with wastewater effluent: Does disinfection with chlorine dioxide inactivate viruses?

    Journal of Environmental Quality, Vol. 47, Núm. 5, pp. 1139-1145

  6. Optimization of PMAxx pretreatment to distinguish between human norovirus with intact and altered capsids in shellfish and sewage samples

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 266, pp. 1-7

  7. Potencial antivírico del extracto de té verde en recubrimientos comestibles en fresas y frambuesas

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  8. Viability RT-qPCR to distinguish between HEV and HAV with intact and altered capsids

    Frontiers in Microbiology, Vol. 9, Núm. AUG

2016

  1. Actividad virucida del extracto de té verde y su eficacia como desinfectante natural en vegetales y superficies de contacto alimentario

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  2. Curcumin-Mediated Photodynamic Inactivation of Norovirus Surrogates

    Food and Environmental Virology, Vol. 8, Núm. 4, pp. 244-250

  3. Efficacy of Cinnamaldehyde Against Enteric Viruses and Its Activity After Incorporation Into Biodegradable Multilayer Systems of Interest in Food Packaging

    Food and Environmental Virology, Vol. 8, Núm. 2, pp. 125-132

  4. Eficacia del cinamaldehído en sistemas multicapa biodegradables activos para el control de virus entéricos en aplicaciones alimentarias

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  5. Evaluation of viability PCR performance for assessing norovirus infectivity in fresh-cut vegetables and irrigation water

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 229, pp. 1-6