CARLA MARIA
SOLER QUILES
PROF. PERMANENTE LABORAL PPL
Publicacións (67) Publicacións de CARLA MARIA SOLER QUILES
2024
-
CastelLact Project: Exploring the Nutritional Status and Dietary Patterns of Pregnant and Lactating Women—A Comprehensive Evaluation of Dietary Adequacy
Nutrients , Vol. 16, Núm. 16
-
Phloem sap from melon plants contains extracellular vesicles that carry active proteasomes which increase in response to aphid infestation
Journal of Extracellular Vesicles, Vol. 13, Núm. 10
-
Presence of Trace Elements in Edible Insects Commercialized through Online E-Commerce Platform
Toxics, Vol. 12, Núm. 10
2023
-
Dietary-Derived Exosome-like Nanoparticles as Bacterial Modulators: Beyond MicroRNAs
Nutrients, Vol. 15, Núm. 5
-
Extracellular vesicles from the trematodes Fasciola hepatica and Dicrocoelium dendriticum trigger different responses in human THP-1 macrophages
Journal of extracellular vesicles, Vol. 12, Núm. 4, pp. e12317
-
Isolation of Extracellular Vesicles from Phloem Sap by Size Exclusion Chromatography
Current protocols, Vol. 3, Núm. 10, pp. e903
-
Tools for Nutrition Assessment of Adults with Cerebral Palsy: Development of a Gold Standard
Current Nutrition Reports, Vol. 12, Núm. 3, pp. 545-553
-
‘Nutritional Footprint’ in the Food, Meals and HoReCa Sectors: A Review
Foods, Vol. 12, Núm. 2
2022
-
Characterization and bioactivity of extracellular vesicles isolated from pomegranate
Food and Function, Vol. 13, Núm. 24, pp. 12870-12882
-
Implementación colaborativa de los Objetivos de Desarrollo Sostenible en Ciencias de la alimentación
In-Red 2022. VIII Congreso nacional de innovación educativa y docencia en red
2021
-
Covid obesity: A one-year narrative review
Nutrients, Vol. 13, Núm. 6
-
“Five Keys to Safer Food” and COVID-19
Nutrients, Vol. 13, Núm. 12
2020
-
Capacitación del alumnado en el uso de la realidad aumentada para la creación de una herramienta práctica en educación alimentaria
Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020
-
Evolutionary trends in the mitochondrial genome of archaeplastida: How does the GC bias affect the transition from water to land?
Plants, Vol. 9, Núm. 3
-
Proyecto ApS multidisciplinar de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València
El papel del Aprendizaje-Servicio en la construcción de una ciudadanía global (UNED - Universidad Nacional de Educación a Distancia), pp. 563-566
2019
-
Prevalence of arterial hypertension and its association with anthropometry and diet in children (6 to 9 years old): ANIVA study
Nutricion Hospitalaria, Vol. 36, Núm. 1, pp. 133-141
2017
-
Volver a lo básico: líneas estratégicas 2018
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 21, Núm. 4, pp. 310-312
2016
-
Mycotoxins and toxins
Safety Analysis of Foods of Animal Origin (CRC Press), pp. 823-850
-
Stability and bioaccessibility of EGCG within edible micro-hydrogels. Chitosan vs. gelatin, a comparative study
Food Hydrocolloids, Vol. 61, pp. 128-138
2015
-
Presencia de microorganismos aislados de Megaselia spp. En los establecimientos de servicios de restauración
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 6, pp. 2743-2746