HOUDA
BERRADA RAMDANI
TITULAR DE UNIVERSIDAD
MARIA JOSE
RUIZ LEAL
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con MARIA JOSE RUIZ LEAL (12)
2020
-
Aquaculture and its by-products as a source of nutrients and bioactive compounds
Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 1-33
-
Scaling-up processes: Patents and commercial applications
Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 187-223
2017
-
A review of the mycotoxin enniatin B
Frontiers in Public Health, Vol. 5
2016
-
Cytotoxic effects induced by patulin, sterigmatocystin and beauvericin on CHO-K1 cells
Food and Chemical Toxicology, Vol. 89, pp. 92-103
-
Estudio de los parámetros que afectan al contenido de deoxinivalenol en cereales o alimentos a base de cereales obtenidos en comercios de Valencia (España)
Revista de toxicología, Vol. 33, Núm. 1, pp. 2-7
-
Estudio de los parámetros que afectan al contenido de deoxinivalenol en cereales o alimentos a base de cereales obtenidos en comercios de Valencia (España)
Revista de Toxicologia, Vol. 33, Núm. 1, pp. 2-7
2013
-
CO. 005- Estimación de la exposición de micotoxinas de Fusarium mediante el consumo de productos a base de cereales
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45
-
Exposure estimates to Fusarium mycotoxins through cereals intake
Chemosphere, Vol. 93, Núm. 10, pp. 2297-2303
2010
-
La docencia de la Toxicología en la Universitat de Valencia ante la convergencia Europea
Revista de Toxicologia, Vol. 27, Núm. 1-2, pp. 6-10
-
La docencia de la Toxicología en la Universitat de Valencia ante la convergencia europea
Revista de toxicología, Vol. 27, Núm. 1, pp. 6-10
-
Surveillance of pesticide residues in fruits from Valencia during twenty months (2004/05)
Food Control, Vol. 21, Núm. 1, pp. 36-44
2006
-
Exposure assessment of fruits contaminated with pesticide residues from Valencia, 2001-03
Food Additives and Contaminants, Vol. 23, Núm. 7, pp. 674-682