JOSE MIGUEL
SORIANO DEL CASTILLO
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
JESUS
BLESA JARQUE
PROF. PERMANENTE LABORAL PPL
Publicaciones en las que colabora con JESUS BLESA JARQUE (23)
2022
-
Combined Dietary Education and High-Intensity Interval Resistance Training Improve Health Outcomes in Patients with Coronary Artery Disease
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 19, Núm. 18
2020
-
Abordaje de la diabetes gestacional a partir de la caracterización de la dieta pregestacional como factor de riesgo
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 40, Núm. 3, pp. 169-175
-
Anthropometric assessment of nepali children institutionalized in orphanages
Children, Vol. 7, Núm. 11
-
Capacitación del alumnado en el uso de la realidad aumentada para la creación de una herramienta práctica en educación alimentaria
Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020
2017
-
Extracellular vesicles in food: Experimental evidence of their secretion in grape fruits
European Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 98, pp. 40-50
-
Untargeted metabolomics of fresh and heat treatment Tiger nut (Cyperus esculentus L.) milks reveals further insight into food quality and nutrition
Journal of Chromatography A, Vol. 1514, pp. 80-87
2016
-
La nutrición en el periodo preconcepcional y los resultados del embarazo: revisión bibliográfica y propuesta de intervención del dietista-nutricionista
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 20, Núm. 1, pp. 48-60
-
Preconceptional nutrition and pregnancy outcomes: Review and Dietitian-Nutritionist intervention proposal
Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica, Vol. 20, Núm. 1, pp. 48-60
2015
-
El Observatorio de Nutrición y Seguridad Alimentaria para el mundo en desarrollo en la Universidad de Valencia
Salud y cooperación para el desarrollo: Análisis constructivo y nuevas claves de futuro. (Fontilles. Salud y desarrollo), pp. 202-209
-
Vídeos docentes de casos clínicos en dietoterapia: impresiones del paciente y del dietista-nutricionista sobre la intervención nutricional
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES
2014
-
Binomio salud horcahta/chufa
El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 70-87
-
Role of curcumin in cancer therapy: Radioprotecting and radiosensitizing properties
Curcumin: Synthesis, Emerging Role in Pain Management and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 331-345
2010
-
Glucose influence on the production of T-2 toxin by Fusarium sporotrichioides
Toxicon, Vol. 55, Núm. 6, pp. 1157-1161
-
Use of the modified quick easy cheap effective rugged and safe sample preparation approach for the simultaneous analysis of type A- and B-trichothecenes in wheat flour
Journal of Chromatography A, Vol. 1217, Núm. 9, pp. 1437-1440
2007
-
Factores determinantes de ocratoxina A en vino
ACE: Revista de enología, Núm. 80
2006
-
Factors affecting the presence of ochratoxin a in wines
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 46, Núm. 6, pp. 473-478
2005
-
Analysis of aflatoxins in peeled peanuts by liquid chromatography and fluorescence detection
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 75, Núm. 1, pp. 115-120
2004
-
Absence Ochratoxin a in soy sauce
International Journal of Food Microbiology, Vol. 97, Núm. 2, pp. 221-225
-
Concentration of ochratoxin a in wines from supermarkets and stores of Valencian Community (Spain)
Journal of Chromatography A, Vol. 1054, Núm. 1-2, pp. 397-401
-
Limited survey for the presence of aflatoxins in foods from local markets and supermarkets in Valancia, Spain
Food Additives and Contaminants, Vol. 21, Núm. 2, pp. 165-171