Does Plant Breeding for Antioxidant-Rich Foods Have an Impact on Human Health?

  1. Bassolino, L.
  2. Petroni, K.
  3. Polito, A.
  4. Marinelli, A.
  5. Azzini, E.
  6. Ferrari, M.
  7. Ficco, D.B.M.
  8. Mazzucotelli, E.
  9. Tondelli, A.
  10. Fricano, A.
  11. Paris, R.
  12. García-Robles, I.
  13. Rausell, C.
  14. Real, M.D.
  15. Pozzi, C.M.
  16. Mandolino, G.
  17. Habyarimana, E.
  18. Cattivelli, L.
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Año de publicación: 2022

Volumen: 11

Número: 4

Tipo: Revisión

DOI: 10.3390/ANTIOX11040794 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible