Does Plant Breeding for Antioxidant-Rich Foods Have an Impact on Human Health?

  1. Bassolino, L.
  2. Petroni, K.
  3. Polito, A.
  4. Marinelli, A.
  5. Azzini, E.
  6. Ferrari, M.
  7. Ficco, D.B.M.
  8. Mazzucotelli, E.
  9. Tondelli, A.
  10. Fricano, A.
  11. Paris, R.
  12. García-Robles, I.
  13. Rausell, C.
  14. Real, M.D.
  15. Pozzi, C.M.
  16. Mandolino, G.
  17. Habyarimana, E.
  18. Cattivelli, L.
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Any de publicació: 2022

Volum: 11

Número: 4

Tipus: Revisió

DOI: 10.3390/ANTIOX11040794 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor

Objectius de Desenvolupament Sostenible