Does Plant Breeding for Antioxidant-Rich Foods Have an Impact on Human Health?

  1. Bassolino, L.
  2. Petroni, K.
  3. Polito, A.
  4. Marinelli, A.
  5. Azzini, E.
  6. Ferrari, M.
  7. Ficco, D.B.M.
  8. Mazzucotelli, E.
  9. Tondelli, A.
  10. Fricano, A.
  11. Paris, R.
  12. García-Robles, I.
  13. Rausell, C.
  14. Real, M.D.
  15. Pozzi, C.M.
  16. Mandolino, G.
  17. Habyarimana, E.
  18. Cattivelli, L.
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Ano de publicación: 2022

Volume: 11

Número: 4

Tipo: Revisión

DOI: 10.3390/ANTIOX11040794 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable