José Miguel Martínez Carrión-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (14)

2023

  1. Inequality and nutritional transition in economic history: Spain in the 19th-21st centuries

    Routledge/Taylor & Francis Group

  2. Inequality and nutritionaltransition in economic history: Spain between the nineteenth and twenty-first centuries. New research and findings

    Inequality and nutritional transition in economic history: Spain in the 19th-21st centuries (Routledge/Taylor & Francis Group), pp. 1-26

2018

  1. Height and climate in Mediterranean Spain 1850-1949

    Journal of Interdisciplinary History, Vol. 49, Núm. 2, pp. 247-277

2014

  1. El mercado mundial de vino y la competitividad de los países del hemisferio sur, 1961-2010

    América Latina en la Historia Económica, Vol. 21, Núm. 2, pp. 40-83

2013

  1. La competitividad internacional de la industria vinícola española durante la globalización del vino

    Revista de historia industrial, Núm. 52, pp. 139-176

  2. The promotion of wine and vine heritage in the Monastrell landscape

    Patrimonio cultural de la vid y el vino: Conferencia internacional (Madrid : UAM Ediciones, D.L. 2013), pp. 291-301

2012

  1. La competitividad de las exportaciones de vino español y el mercado mundial 1960-2011

    Working Papers (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica)

2010

  1. Change and Development in the Spanish Wine Sector,1950-2009

    Journal of wine research, Vol. 21, Núm. 1, pp. 77-96

  2. Change and development in the spanish wine industry, 1950-2009

    Documentos de trabajo de la Asociación Española de Historia Económica

  3. Evolution and recent developments of Spanish wine sector, 1950-2008

    Working Papers (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica)

  4. La vitivinicultura y la valorización de su patrimonio industrial, cultural y natural

    Areas: revista internacional de ciencias sociales, Núm. 29, pp. 148-155

2009

  1. ¿Revolución enológica en España? El empuje del sector vitivinícola a finales del siglo XX

    Economía alimentaria en España durante el siglo XX (Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino), pp. 211-245

2008

  1. Innovación en el reino de la monastrell: cambio técnico e instituciones vitivinícolas en el sureste de España

    Historia agraria: Revista de agricultura e historia rural, Núm. 44, pp. 53-88