Aportaciones congreso (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. Aplicación de la Q-PCR para la cuantifiación de bacterias patógenas viables en alimentos

    Avances en microbiología de los alimentos

  2. Caracterización de la microbiota bacteriana en fuentes de agua potable de la ciudad de Valencia

    Avances en microbiología de los alimentos

  3. Caracterización enzimática de levaduras aisladas de residuos procedentes de la obtención de aceite de oliva

    Avances en microbiología de los alimentos

  4. Clinical resistances to beta-lactamic antibiotics in enterobacteria isolates from fresh vegetables

    Avances en microbiología de los alimentos

  5. Controlled release of silver ions for use in food or other packaging applications

    18th IAPRI World Packaging Conference

  6. Detection on "Enterobacter cloacae" isolates with clinical multiresistances to antibiotics in fresh vegetables

    Avances en microbiología de los alimentos

  7. Effect of <i>rpoS</i> mutation on short-term survival of <i>Erwinia amylovora</i> under nutrient-limited conditions

    MICROBES IN APPLIED RESEARCH: CURRENT ADVANCES AND CHALLENGES

  8. Evaluación de riesgos microbiológicos en la industria alimentaria

    Avances en microbiología de los alimentos

  9. Expression analyses of oxidative stress <i>katA</i>, <i>katG</i> and <i>oxyR</i> genes in <i>Erwinia amylovora</i> in the viable but nonculturable state

    MICROBES IN APPLIED RESEARCH: CURRENT ADVANCES AND CHALLENGES

  10. Occurrence of potentially mycotoxin producing fungi in wheat grain grown in different agro-climatic Spanish regions

    MICROBES IN APPLIED RESEARCH: CURRENT ADVANCES AND CHALLENGES

  11. Predictive study of climate change impact on type B trichothecene production by isolates of <i>Fusarium graminearum</i> and <i>F</i>. <i>culmorum</i> infecting wheat in Spain

    MICROBES IN APPLIED RESEARCH: CURRENT ADVANCES AND CHALLENGES