Publicacions en què col·labora amb CARLA MARIA SOLER QUILES (20)

2020

  1. Proyecto ApS multidisciplinar de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València

    El papel del Aprendizaje-Servicio en la construcción de una ciudadanía global (UNED - Universidad Nacional de Educación a Distancia), pp. 563-566

2014

  1. Evaluation of mycotoxins and their metabolites in human breast milk using liquid chromatography coupled to high resolution mass spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 820, pp. 39-46

  2. La chufa de Valencia: El tesoro de l'Horta Nord

    El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia (Valencia : Publicacions de la Universitat de València : Fundació Lluís Alcanyís, 2014), pp. 20-33

  3. Natural co-occurrence of mycotoxins in wheat grains from Italy and Syria

    Food Chemistry, Vol. 157, pp. 111-118

2011

  1. Application of hybrid linear ion trap-high resolution mass spectrometry to the analysis of mycotoxins in beer

    Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 28, Núm. 10, pp. 1438-1446

  2. Evaluation of matrix solid-phase dispersion (MSPD) extraction for multi-mycotoxin determination in different flours using LC-MS/MS

    Talanta, Vol. 85, Núm. 1, pp. 206-215

  3. One-year monitoring of aflatoxins and ochratoxin A in tiger-nuts and their beverages

    Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 2, pp. 822-826

  4. Rapid mycotoxin analysis in human urine: A pilot study

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 49, Núm. 9, pp. 2299-2304

2009

  1. Microbial contamination of milk and dairy products from restaurants in Spain

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 6, Núm. 10, pp. 1269-1272