ANA MARIA
REDONDO CANO
TITULAR DE UNIVERSIDAD
FRANCISCO
BALBASTRE BENAVENT
TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con FRANCISCO BALBASTRE BENAVENT (10)
2022
-
Effects of digitalization on HR practices and employee well-being from a gender perspective
Towards humanizing workplaces and organizations: enriching theory and practice through multiple approaches (Tirant lo Blanch), pp. 269-287
-
The influence of clustering on HR practices and intrapreneurial behavior
Competitiveness Review, Vol. 32, Núm. 1, pp. 35-58
2021
-
Survival causal patterns of social and commercial entrepreneurial initiatives in Spain
Journal of Business Economics and Management, Vol. 22, Núm. 4, pp. 1047-1064
2020
-
Prácticas de recursos humanos y comportamiento intraemprendedor: la influencia del género en esta relación
Tec Empresarial, Vol. 14, Núm. 1, pp. 12-25
-
Prácticas de recursos humanos y comportamiento intraemprendedor: la influencia del género en esta relación
Tec Empresarial, Vol. 14, Núm. 1, pp. 12-25
2017
-
Supply Chain Quality Management SCQM: Understanding how it integrates into the service and manufacturing sectors. Case studies in a construction and a food companies
Proceedings of the International Conference on Industrial Engineering and Operations Management
2012
-
Principios cooperativos y aplicación del modelo EFQM: efectos en el proceso estrátegico de la cooperativa de enseñanza "La Nostra Escola Comarcal"
CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 76, pp. 229-260
2011
-
Is certification for sustainable tourism complementary to ISO 9000 certification?: The case of the Parque del Lago Hotel in Costa Rica
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 9, Núm. 4
-
La certificación de sostenibilidad turistica (CST): acilita la certificacion ISO 9000: el caso del HPL
Revista de ciencias económicas, Vol. 29, Núm. 1, pp. 601-625
2010
-
The implementation of a quality management system based on the Q tourist quality standard. The case of hotel sector
Service Business, Vol. 4, Núm. 3-4, pp. 177-196