I+D+i de la Colección Española de Cultivos Tipo (CECT): Microbiología al servicio de la Biotecnología
CECT I+D+i
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Madrid, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (9)
2024
-
Longitudinal study on the multifactorial public health risks associated with sewage reclamation
npj Clean Water, Vol. 7, Núm. 1
2021
-
Bioactive extracts from persimmon waste: Influence of extraction conditions and ripeness
Food and Function, Vol. 12, Núm. 16, pp. 7428-7439
-
Biodegradable active food packaging structures based on hybrid cross-linked electrospun polyvinyl alcohol fibers containing essential oils and their application in the preservation of chicken breast fillets
Food Packaging and Shelf Life, Vol. 27
-
Experimental and CFD evaluation of ozone efficacy against coronavirus and enteric virus contamination on public transport surfaces
Journal of Environmental Chemical Engineering, Vol. 9, Núm. 5
2018
-
Detección del virus de la hepatitis E y evaluación de la infectividad mediante RT-qPCR de viabilidad
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
-
Potencial antivírico del extracto de té verde en recubrimientos comestibles en fresas y frambuesas
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
-
Proyecto ProInfant-CYTED: “Alimentos vegetales con funcionalidad probiótica para poblaciones infantiles desnutridas”
SEM@foro, Núm. 65, pp. 7-8
2017
-
Dextransucrase expression is concomitant with that of replication and maintenance functions of the pmn1 plasmid in Lactobacillus sakei MN1
Frontiers in Microbiology, Vol. 8, Núm. NOV
2016
-
Films and coatings from chitosan
Edible Films and Coatings: Fundamentals and Applications (CRC Press), pp. 161-174