De la cuina a la fàbricaL'aliment industrial i el frau. El cas valencià en el context internacional (1850-1936)
Editorial: Servicio de Publicaciones ; Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant
ISBN: 978-84-7908-449-3
Año de publicación: 2010
Tipo: Libro
Resumen
L'alimentació centra gran part dels principals debats que es donen en l'actualitat a la nostra societat. Totes les etapes de la cadena alimentària des de la producció primària dels aliments fins la seua comercialització han estat motiu de controvèrsia. Per abordar aquestes qüestions l'anàlisi històrica resultarà una eina molt valuosa. Així es fa palès en aquest llibre. Amb ell ens desplaçarem a l'Europa de finals del segle XIX i començaments del segle XX i així ens introduirem en els grans canvis que llavors experimentà el sector de l'alimentació; uns canvis que establiren les bases de l'actual cadena alimentària. "De la cuina a la fàbrica" aborda aquesta reorganització de la cadena alimentària i posteriorment aprofundeix en les conseqüències que tingué sobre la qualitat i seguretat dels aliments.