Capítulos de Libro (23) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2023

  1. An Overview of the State-of-the-Art: Mass Spectrometry in Food and Environment

    Handbook of Environmental Chemistry (Springer Science and Business Media Deutschland GmbH), pp. 1-23

  2. Casos de nefrología en nutrición clínica mediante vídeos de simulación

    In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1029-1038

  3. Commonly used methods for dissolution profile comparison

    Time-Proof Perspectives on Bioequivalence (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 297-322

  4. Diabetes, Obesity, and Oxidative Stress

    Contemporary Endocrinology (Humana Press Inc.), pp. 79-98

  5. Echinostoma spp.

    Encyclopedia of Food Safety, Second Edition, Volume 1-4 (Elsevier), pp. V2-590-V2-596

  6. El debate académico como herramienta de aprendizaje y sinergia en enseñanzas superiores universitarias y no universitarias

    In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1085-1096

  7. Engineering of Upconversion Nanoparticles for Better Efficiency

    Progress in Optical Science and Photonics (Springer), pp. 19-46

  8. Fasciolopsis buski and Fasciolopsiasis

    Encyclopedia of Food Safety, Second Edition, Volume 1-4 (Elsevier), pp. V2-606-V2-620

  9. Identifying Emerging Pollutants Using Non-target or Wide-Screening Liquid Chromatography-Mass Spectrometry

    Handbook of Environmental Chemistry (Springer Science and Business Media Deutschland GmbH), pp. 209-223

  10. Infografías sobre materias de Ciencias de la Alimentación y su relación conlos ODS como recurso educativo y divulgativo en Instagram: proyecto@instafood.uv

    In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1223-1236

  11. Integrated curriculum in basic Biomedical Sciences using a digital interactive material

    Libro de abstract: XVII Jornadas de Innovación Universitaria: La tecnología en la transformación del aprendizaje (Dykinson), pp. 162-164

  12. Interiorización del método científico en alimentación sostenible mediante la experimentación en el aula

    In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 581-591

  13. Introducción a la famacocinética

    Fundamentos de farmacología básica y clínica (Editorial Médica Panamericana), pp. 169-179

  14. Isotopic Mass Spectrometry in Food and Environmental Chemistry

    Handbook of Environmental Chemistry (Springer Science and Business Media Deutschland GmbH), pp. 99-125

  15. La incorporación de nuevas tecnologías a los seminarios de Fisiopatología en el grado de Farmacia mejora la calidad del proceso de enseñanza aprendizaje

    In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 971-977

  16. Machine Learning Search for Suitable Structure Directing Agents for the Synthesis of Beta (BEA) Zeolite Using Molecular Topology and Monte Carlo Techniques

    AI-Guided Design and Property Prediction for Zeolites and Nanoporous Materials (wiley), pp. 61-80

  17. Mycotoxins: Toxicity, occurrence, risk assessment and prevention

    Encyclopedia of Human Nutrition: Volume 1-4, Fourth Edition (Elsevier), pp. 492-500

  18. Nutritional genomics and biological sex

    Principles of Gender-Specific Medicine: Sex and Gender-Specific Biology in the Postgenomic Era (Elsevier), pp. 441-452

  19. Processing of seaweeds in industrial food application

    Applications of Seaweeds in Food and Nutrition (Elsevier), pp. 205-214

  20. Properties of nanomaterials for microbial fuel cell application

    Advanced Nanomaterials and Nanocomposites for Bioelectrochemical Systems (Elsevier), pp. 133-168