Centre
FAC. FARMÀCIA
Capítulos de Libro (23) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2023
-
An Overview of the State-of-the-Art: Mass Spectrometry in Food and Environment
Handbook of Environmental Chemistry (Springer Science and Business Media Deutschland GmbH), pp. 1-23
-
Casos de nefrología en nutrición clínica mediante vídeos de simulación
In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1029-1038
-
Commonly used methods for dissolution profile comparison
Time-Proof Perspectives on Bioequivalence (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 297-322
-
Diabetes, Obesity, and Oxidative Stress
Contemporary Endocrinology (Humana Press Inc.), pp. 79-98
-
Echinostoma spp.
Encyclopedia of Food Safety, Second Edition, Volume 1-4 (Elsevier), pp. V2-590-V2-596
-
El debate académico como herramienta de aprendizaje y sinergia en enseñanzas superiores universitarias y no universitarias
In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1085-1096
-
Engineering of Upconversion Nanoparticles for Better Efficiency
Progress in Optical Science and Photonics (Springer), pp. 19-46
-
Fasciolopsis buski and Fasciolopsiasis
Encyclopedia of Food Safety, Second Edition, Volume 1-4 (Elsevier), pp. V2-606-V2-620
-
Identifying Emerging Pollutants Using Non-target or Wide-Screening Liquid Chromatography-Mass Spectrometry
Handbook of Environmental Chemistry (Springer Science and Business Media Deutschland GmbH), pp. 209-223
-
Infografías sobre materias de Ciencias de la Alimentación y su relación conlos ODS como recurso educativo y divulgativo en Instagram: proyecto@instafood.uv
In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 1223-1236
-
Integrated curriculum in basic Biomedical Sciences using a digital interactive material
Libro de abstract: XVII Jornadas de Innovación Universitaria: La tecnología en la transformación del aprendizaje (Dykinson), pp. 162-164
-
Interiorización del método científico en alimentación sostenible mediante la experimentación en el aula
In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 581-591
-
Introducción a la famacocinética
Fundamentos de farmacología básica y clínica (Editorial Médica Panamericana), pp. 169-179
-
Isotopic Mass Spectrometry in Food and Environmental Chemistry
Handbook of Environmental Chemistry (Springer Science and Business Media Deutschland GmbH), pp. 99-125
-
La incorporación de nuevas tecnologías a los seminarios de Fisiopatología en el grado de Farmacia mejora la calidad del proceso de enseñanza aprendizaje
In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida (Universidad Politécnica de Valencia = Universitat Politècnica de València), pp. 971-977
-
Machine Learning Search for Suitable Structure Directing Agents for the Synthesis of Beta (BEA) Zeolite Using Molecular Topology and Monte Carlo Techniques
AI-Guided Design and Property Prediction for Zeolites and Nanoporous Materials (wiley), pp. 61-80
-
Mycotoxins: Toxicity, occurrence, risk assessment and prevention
Encyclopedia of Human Nutrition: Volume 1-4, Fourth Edition (Elsevier), pp. 492-500
-
Nutritional genomics and biological sex
Principles of Gender-Specific Medicine: Sex and Gender-Specific Biology in the Postgenomic Era (Elsevier), pp. 441-452
-
Processing of seaweeds in industrial food application
Applications of Seaweeds in Food and Nutrition (Elsevier), pp. 205-214
-
Properties of nanomaterials for microbial fuel cell application
Advanced Nanomaterials and Nanocomposites for Bioelectrochemical Systems (Elsevier), pp. 133-168