Capítulos de Libro (36) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. ANTIMICROBIAL PACKAGING POLYMERS. A GENERAL INTRODUCTION

    ANTIMICROBIAL POLYMERS (BLACKWELL SCIENCE PUBL), pp. 1-22

  2. Alcohol intake

    Progress in Molecular Biology and Translational Science (Elsevier B.V.), pp. 261-292

  3. Allergies to grapes

    Grapes: Cultivation, Varieties and Nutritional Uses (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 171-181

  4. Café y deshidratación en el ámbito deportivo: desmontando el mito

    Investigación e innovación en el deporte (Paidotribo), pp. 570-575

  5. Cluster origin of solvent features of fullerenes, single-wall carbon nanotubes, nanocones, and nanohorns

    Nanoscience and Advancing Computational Methods in Chemistry: Research Progress (IGI Global), pp. 1-57

  6. Complexity, emergence and molecular diversity via information theory

    Complexity Science, Living Systems, and Reflexing Interfaces: New Models and Perspectives (IGI Global), pp. 196-207

  7. Cortisol transport across biological barriers

    Cortisol: Physiology, Regulation and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 1-26

  8. Desoxynivalenol quantification in human urine

    Mycotoxins: Properties, Applications and Hazards (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 143-154

  9. ECOTOXICOLOGICAL EFFECTS OF PHARMACEUTICALS IN THE ENVIRONMENT

    Environmental Research Summaries: Volume 2 (Nova Science Publisher Inc.), pp. 237

  10. Echinostomes

    Molecular Detection of Human Parasitic Pathogens (CRC Press), pp. 333-342

  11. Els itineraris didàctics

    La Universitat de València i els seus entorns naturals: els parcs naturals de l'Albufera, el Túria i la Serra Calderona (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 256-259

  12. Emerging Contaminants

    Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications (Elsevier Inc.), pp. 665-691

  13. Gas chromatography and mass spectroscopy techniques for the detection of chemical contaminants and residues in foods

    Chemical Contaminants and Residues in Food (Elsevier Inc.), pp. 17-61

  14. INCORPORATION OF SILICA NANOSPHERES INTO EPOXY–AMINE MATERIALS: POLYMER NANOCOMPOSITES

    Chemistry Research Summaries: Volume 2 (Nova Science Publisher Inc.), pp. 217-218

  15. Impact of pruning methods on the yield and the oenological quality of bobal and Tempranillo grapevines

    Grapevines: Varieties, Cultivation and Management (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 185-197

  16. Impactes i amenaces

    La Universitat de València i els seus entorns naturals: els parcs naturals de l'Albufera, el Túria i la Serra Calderona (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 272-275

  17. Implications for soil and plant nutrition of different cultivation methods in bobal and Tempranillo vineyards

    Grapevines: Varieties, Cultivation and Management (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 115-132

  18. Inorganic analytes and sensors

    Applications of Supramolecular Chemistry (CRC Press), pp. 11-48

  19. La contaminació

    La Universitat de València i els seus entorns naturals: els parcs naturals de l'Albufera, el Túria i la Serra Calderona (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 104-107

  20. Les malalties parasitàries

    La Universitat de València i els seus entorns naturals: els parcs naturals de l'Albufera, el Túria i la Serra Calderona (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 100-103