Publicaciones (60) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. "Visual Representations in Science" Review of the 6th European Spring School on History of Science and Popularization: International Workshop, May 19-21 2011, Mao, Menorca, Spain

    SPONTANEOUS GENERATIONS-JOURNAL FOR THE HISTORY AND PHILOSOPHY OF SCIENCE, Vol. 6, Núm. 1, pp. 245-251

  2. A maverick's glory in scientific research: Francesc Torrent-Guasp, the physician who revolutionised conventional cardiology

    Mètode Science Studies Journal: Annual Review, Núm. 2, pp. 16-21

  3. Animal experiments, vital forces and courtrooms: Mateu Orfila, François Magendie and the study of poisons in nineteenth-century France

    Annals of Science, Vol. 69, Núm. 1, pp. 1-26

  4. Aspects discursifs dans les contes d' Edgar Allan Poe et leurs traductions en français et en espagnol.

    TRANS: revista de traductología, Núm. 16, pp. 65-78

  5. Bernadette Bensaude-Vincent: chemistry's social image:between hope and fear

    Mètode Science Studies Journal: Annual Review, Núm. 2, pp. 46-49

  6. Certificados de profesionalidad de la familia profesional de Servicios Socioculturales y a la Comunidad

    Quaderns d'animació i educació social, Núm. 15

  7. Científicos en el exilio: el drama de la ciencia en España tras la Guerra Civil

    Investigación y ciencia, Núm. 427, pp. 46-47

  8. Cross-national education and the making of science, technology and medicine

    History of Science, Vol. 50, Núm. 3, pp. 251-256

  9. Cultura: sus significados y diferentes modelos de cultura científica y técnica

    Revista Luciérnaga - Comunicación, Vol. 4, Núm. 7, pp. 80-90

  10. Cultura: sus significados y diferentes modelos de cultura científica y técnica.

    Revista Iberoamericana de Educación, Vol. 58, Núm. 1, pp. 15-33

  11. De anfiarao el adivino a Filipo el Médico: Mántica y medicina en Acarnania

    Klio, Vol. 94, Núm. 2, pp. 312-324

  12. Defining, regulating and using saccharin at the outset of the industrial food era (1888-1914)

    Appetite, Vol. 59, Núm. 3, pp. 905-911

  13. Degrowth, the past, the future, and the human nature

    Futures, Vol. 44, Núm. 6, pp. 546-552

  14. Dictionnaires et grammaires: variations et applications

    Français dans le monde. Recherches et applications, Núm. 52, pp. 131-145

  15. Diferentes pueblos, diferentes cuerpos: algunos ejemplos en las fuentes históricas

    Habis, Núm. 43, pp. 47-62

  16. Diodoro sículo y la etnografía clásica

    MAIA-Rivista di Letterature Classiche, Vol. 64, Núm. 3, pp. 445-458

  17. El Estado en los campos: la regulación del cultivo del arroz en la España del siglo XIX

    Investigaciones de Historia Económica = Economic History Research, Vol. 8, Núm. 1, pp. 41-51

  18. El Heródoto nosológico

    Revue des Etudes Anciennes, Vol. 114, Núm. 2, pp. 387-403

  19. El Técnico Superior en Animación Sociocultural y Turística: Nuevos retos profesionales

    Quaderns d'animació i educació social, Núm. 15

  20. El arte de la albeitería y sus practicantesen la Corona de Aragón durante la BajaEdad Media (SS. XIII-XV)

    Información Veterinaria, Núm. 2, pp. 26-28