GUILLERMINA
FONT PÉREZ
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
HOUDA
BERRADA RAMDANI
TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicacións nas que colabora con HOUDA BERRADA RAMDANI (27)
2022
-
Mycotoxins occurrence in medicinal herbs dietary supplements and exposure assessment
Journal of Food Science and Technology, Vol. 59, Núm. 7, pp. 2830-2841
2019
-
Defensa Alimentaria: revisión de herramientas y estrategias
Revista de toxicología, Vol. 36, Núm. 2, pp. 99-105
2018
2017
-
Mycotoxin analysis of human urine by LC-MS/MS: A comparative extraction study
Toxins, Vol. 9, Núm. 10
-
Studies on the presence of mycotoxins in biological samples: An overview
Toxins, Vol. 9, Núm. 8
2016
-
Analysis of trichothecenes in laboratory rat feed by gas chromatography-tandem mass spectrometry
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 33, Núm. 2, pp. 329-338
-
Mycotoxin contamination in laboratory rat feeds and their implications in animal research
Toxicology Mechanisms and Methods, Vol. 26, Núm. 7, pp. 529-537
2015
-
Preliminary estimation of deoxynivalenol excretion through a 24 h pilot study
Toxins, Vol. 7, Núm. 3, pp. 705-718
2014
-
Quantitative determination of trichothecenes in breadsticks by gas chromatography-triple quadrupole tandem mass spectrometry
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 31, Núm. 8, pp. 1422-1430
2013
-
CO. 005- Estimación de la exposición de micotoxinas de Fusarium mediante el consumo de productos a base de cereales
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45
-
CP. 033- Determinación de micotoxinas en rosquilletas, un tipo de pan especial típico de la Comunidad Valenciana
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 54
-
Determinación de deoxinivalenol en rosquilletas mediante cromatografía de gases acoplada a espectrometría de masas en tándem
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 2, pp. 198-202
-
Determinación de deoxinivalenol en rosquilletas mediante cromatografía de gases acoplada a espectrometría de masas en tándem
Revista de Toxicologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 198-202
-
Determination of mycotoxins in bee pollen by gas chromatography-tandem mass spectrometry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 8, pp. 1999-2005
-
Exposure estimates to Fusarium mycotoxins through cereals intake
Chemosphere, Vol. 93, Núm. 10, pp. 2297-2303
2012
-
Multi-mycotoxin analysis in wheat semolina using an acetonitrile-based extraction procedure and gas chromatography-tandem mass spectrometry
Journal of Chromatography A, Vol. 1270, pp. 28-40
2010
-
Determination of aminoglycoside and macrolide antibiotics in meat by pressurized liquid extraction and LC-ESI-MS
Journal of Separation Science, Vol. 33, Núm. 4-5, pp. 522-529
-
La docencia de la Toxicología en la Universitat de Valencia ante la convergencia Europea
Revista de Toxicologia, Vol. 27, Núm. 1-2, pp. 6-10
-
La docencia de la Toxicología en la Universitat de Valencia ante la convergencia europea
Revista de toxicología, Vol. 27, Núm. 1, pp. 6-10
-
Surveillance of pesticide residues in fruits from Valencia during twenty months (2004/05)
Food Control, Vol. 21, Núm. 1, pp. 36-44