Universidad Politécnica de Valencia-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (20)

2020

  1. Essential oils as natural antimicrobial and antioxidant products in the agrifood industry

    Nereis: revista iberoamericana interdisciplinar de métodos, modelización y simulación, Núm. 12, pp. 55-69

  2. Herbicidal activity of thymbra capitata (L.) Cav. essential oil

    Molecules, Vol. 25, Núm. 12

2018

  1. Bomba Rice Conservation with a Natural Biofilm

    ACS Omega, Vol. 3, Núm. 3, pp. 2518-2526

2017

  1. Aprendizaje colaborativo multidisciplinar en entornos virtuales con estudiantes de diferentes Grados Universitarios

    XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària-XARXES 2017: Llibre d'actes

  2. Bioactivity of essential oils in phytopathogenic and post-harvest fungi control

    Natural Product Research, Vol. 31, Núm. 22, pp. 2675-2679

2005

  1. Diterpene compounds in the essential oil of Sideritis linearifolia Lam. growing in Spain

    Flavour and Fragrance Journal, Vol. 20, Núm. 2, pp. 205-208

2004

  1. Taxonomical contribution of essential oils in mandarins cultivars

    Biochemical Systematics and Ecology, Vol. 32, Núm. 5, pp. 491-497

2003

  1. Essential oil analysis of Teucrium libanitis and T. turredanum by GC and GC-MS

    Flavour and Fragrance Journal, Vol. 18, Núm. 6, pp. 497-501

2002

  1. Chromone and phenanthrene alkaloids from Dennettia tripetala

    Chemical and Pharmaceutical Bulletin, Vol. 50, Núm. 12, pp. 1613-1615