Improvement of weight and body composition in a group of women through a weight management program using food supplements with or without a hypocaloric diet

  1. Rafecas, M.
  2. Arranz, L.-I.
  3. García, M.
  4. Canela, M.-Á.
  5. Sarola, J.
  6. Díaz, M.S.
  7. Pérez, E.
  8. Martínez, L.
  9. Maximiano, C.
  10. Esteba, E.
  11. Roura, C.
  12. Viñolas, I.
  13. Romero, I.
  14. Caseiro, J.
  15. Cerón, T.
  16. Vilanova, P.
  17. Sales, L.I.
  18. Gutiérrez, A.
  19. del Río, M.C.
  20. González, A.
  21. Nolasco, V.
  22. Hernández, A.B.
  23. Cuberos, C.
  24. Aguilar, M.P.
  25. Almagro, L.
  26. Gandía, M.
  27. Sanz, Y.
  28. López, P.
  29. Uriol, T.
  30. López, M.
  31. Sánchez, C.
  32. Esquer, P.
  33. de la Fuente, V.
  34. Viñas, G.
  35. López, V.
  36. Domínguez, N.
  37. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of Pharmacy and Nutrition Sciences

ISSN: 1927-5951 2223-3806

Año de publicación: 2014

Volumen: 4

Número: 4

Páginas: 238-245

Tipo: Artículo

DOI: 10.6000/1927-5951.2014.04.04.2 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible