The impact of COVID-19 on alternative and local food systems and the potential for the sustainability transition: Insights from 13 countries

  1. Nemes, G.
  2. Chiffoleau, Y.
  3. Zollet, S.
  4. Collison, M.
  5. Benedek, Z.
  6. Colantuono, F.
  7. Dulsrud, A.
  8. Fiore, M.
  9. Holtkamp, C.
  10. Kim, T.-Y.
  11. Korzun, M.
  12. Mesa-Manzano, R.
  13. Reckinger, R.
  14. Ruiz-Martínez, I.
  15. Smith, K.
  16. Tamura, N.
  17. Viteri, M.L.
  18. Orbán, É.
Revista:
Sustainable Production and Consumption

ISSN: 2352-5509

Año de publicación: 2021

Volumen: 28

Páginas: 591-599

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.SPC.2021.06.022 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible