Risk-benefit in food safety and nutrition – Outcome of the 2019 Parma Summer School

  1. Verhagen, H.
  2. Alonso-Andicoberry, C.
  3. Assunção, R.
  4. Cavaliere, F.
  5. Eneroth, H.
  6. Hoekstra, J.
  7. Koulouris, S.
  8. Kouroumalis, A.
  9. Lorenzetti, S.
  10. Mantovani, A.
  11. Menozzi, D.
  12. Nauta, M.
  13. Poulsen, M.
  14. Rubert, J.
  15. Siani, A.
  16. Sirot, V.
  17. Spaggiari, G.
  18. Thomsen, S.T.
  19. Trevisan, M.
  20. Cozzini, P.
Revista:
Food Research International

ISSN: 1873-7145 0963-9969

Año de publicación: 2021

Volumen: 141

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.FOODRES.2020.110073 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible