Relationship between olive oil consumption and ankle-brachial pressure index in a population at high cardiovascular risk
- Sánchez-Quesada, C.
- Toledo, E.
- González-Mata, G.
- Ramos-Ballesta, M.I.
- Peis, J.I.
- Martínez-González, M.Á.
- Salas-Salvadó, J.
- Corella, D.
- Fitó, M.
- Romaguera, D.
- Vioque, J.
- Alonso-Gómez, Á.M.
- Wärnberg, J.
- Martínez, J.A.
- Serra-Majem, L.
- Estruch, R.
- Tinahones, F.J.
- Lapetra, J.
- Pintó, X.
- Tur, J.A.
- Garcia-Rios, A.
- Cano-Ibáñez, N.
- Matía-Martín, P.
- Daimiel, L.
- Sánchez-Rodríguez, R.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Ros, E.
- Hernández-Alonso, P.
- Barragan, R.
- Muñoz-Martínez, J.
- López, M.
- González-Palacios, S.
- Vaquero-Luna, J.
- Crespo-Oliva, E.
- Zulet, M.A.
- Díaz-González, V.
- Casas, R.
- Fernandez-Garcia, J.C.
- Santos-Lozano, J.M.
- Galera, A.
- Ripoll-Vera, T.
- Buil-Cosiales, P.
- Canudas, S.
- Martinez-Lacruz, R.
- Pérez-Vega, K.-A.
- Rios, Á.
- Lloret-Macián, R.
- Moreno-Rodriguez, A.
- Ruiz-Canela, M.
- Babio, N.
- Zomeño Fajardo, M.D.
- Gaforio, J.J.
- Alle Autoren anzeigen +
ISSN: 1879-1484, 0021-9150
Datum der Publikation: 2020
Ausgabe: 314
Seiten: 48-57
Art: Artikel