Med Diet 4.0: The Mediterranean diet with four sustainable benefits

  1. Dernini, S.
  2. Berry, E.M.
  3. Serra-Majem, L.
  4. La Vecchia, C.
  5. Capone, R.
  6. Medina, F.X.
  7. Aranceta-Bartrina, J.
  8. Belahsen, R.
  9. Burlingame, B.
  10. Calabrese, G.
  11. Corella, D.
  12. Donini, L.M.
  13. Lairon, D.
  14. Meybeck, A.
  15. Pekcan, A.G.
  16. Piscopo, S.
  17. Yngve, A.
  18. Trichopoulou, A.
Revista:
Public Health Nutrition

ISSN: 1475-2727 1368-9800

Año de publicación: 2017

Volumen: 20

Número: 7

Páginas: 1322-1330

Tipo: Revisión

DOI: 10.1017/S1368980016003177 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor