Publications by the researcher in collaboration with María Carmen Rosselló Matas (14)

1998

  1. Drying of shrinking cylinder-shaped bodies

    Journal of Food Engineering, Vol. 37, Núm. 4, pp. 423-435

1995

  1. Microbial and chemical changes in 'Sobrasada' during ripening

    Meat Science, Vol. 40, Núm. 3, pp. 379-385

1994

  1. Heat and mass transfer model for potato drying

    Chemical Engineering Science, Vol. 49, Núm. 22, pp. 3739-3744

1992

  1. Simple Mathematical Model to Predict the Drying Rates of Potatoes

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 12, pp. 2374-2378

1990

  1. Deshidratación de alimentos utilizando energía solar. II. Ensayos exploratorios con albaricoques

    Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 30, Núm. 2, pp. 219-229

1989

  1. Drying of carrots. I. drying models.

    Drying Technology, Vol. 7, Núm. 3, pp. 537-557

  2. Drying of carrots. II. Evaluation of drying models

    Drying Technology, Vol. 7, Núm. 4, pp. 641-661

1988

  1. Deshidratación de alimentos por energía solar. I: descripción de un prototipo experimental y ensayos exploratorios con zanahorias

    Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 28, Núm. 2, pp. 241-250

  2. Diagramas de flujo: balances de materia con hoja de cálculo

    Ingeniería química, Núm. 233, pp. 109-117

  3. Temperature influence on the sugar extraction from carob pods

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 108-112

1983

  1. Mecanismo y cinética del secado de zanahorias con aire caliente

    Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 23, Núm. 3, pp. 369-377