ANGEL
BERNA PRATS
CATEDRÁTICO/A DE UNIVERSIDAD
María Carmen
Rosselló Matas
Publications by the researcher in collaboration with María Carmen Rosselló Matas (14)
1998
-
Drying of shrinking cylinder-shaped bodies
Journal of Food Engineering, Vol. 37, Núm. 4, pp. 423-435
1995
-
Microbial and chemical changes in 'Sobrasada' during ripening
Meat Science, Vol. 40, Núm. 3, pp. 379-385
1994
-
Heat and mass transfer model for potato drying
Chemical Engineering Science, Vol. 49, Núm. 22, pp. 3739-3744
1993
-
Analysis of open sun drying experiments
Drying Technology
1992
-
Simple Mathematical Model to Predict the Drying Rates of Potatoes
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 12, pp. 2374-2378
1991
1990
-
Deshidratación de alimentos utilizando energía solar. II. Ensayos exploratorios con albaricoques
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 30, Núm. 2, pp. 219-229
1989
-
Drying of carrots. I. drying models.
Drying Technology, Vol. 7, Núm. 3, pp. 537-557
-
Drying of carrots. II. Evaluation of drying models
Drying Technology, Vol. 7, Núm. 4, pp. 641-661
1988
-
Deshidratación de alimentos por energía solar. I: descripción de un prototipo experimental y ensayos exploratorios con zanahorias
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 28, Núm. 2, pp. 241-250
-
Diagramas de flujo: balances de materia con hoja de cálculo
Ingeniería química, Núm. 233, pp. 109-117
-
Temperature influence on the sugar extraction from carob pods
LWT - Food Science and Technology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 108-112
1987
-
Simulación de la síntesis del amoniaco utilizando el programa general PROSIM
Ingeniería química, Núm. 223, pp. 557-562
1983
-
Mecanismo y cinética del secado de zanahorias con aire caliente
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 23, Núm. 3, pp. 369-377