Chocolateun viaje por múltiples saberes
- Castells, Pere
- Sapiña, Fernando
ISSN: 1133-9837
Any de publicació: 2010
Número: 65
Pàgines: 17-26
Tipus: Article
Altres publicacions en: Alambique: Didáctica de las ciencias experimentales
Referències bibliogràfiques
- ALICIA; ELBULLITALLER (2006): Léxico científico gastronómico. Barcelona. Planeta.
- BECKETT, S.T. (2002): La ciencia del chocolate. Zaragoza. Acribia.
- CASTELLS, P. (2008): «La esferificación». Investigación y Ciencia, núm. 379, p. 41.
- CASTELLS, P. (2009): «El chocolate». Investigación y Ciencia, núm. 290, p. 41.
- COE, S.D.; COE, M.D. (1999): La verdadera historia del chocolate. México. FCE.
- DOUTRE-ROUSSEL, C. (2007): Chocolate para entendidos. Barcelona. Robincook.
- SAPIÑA, F. (2005): «L’aliment dels déus». Mètode, núm. 45, pp. 118-119.
- SAPIÑA, F. (2008): «Noves textures amb nous gelificants». Mètode, núm. 57, pp. 148- 149.
- SAPIÑA, F. (2009): «Tres pigments (III): carotenoids». Mètode, núm. 64, pp. 116-117.